Catering Bloemendaal
Catering Bussum

Catering Bussum

DE BESTE CATERING IN BUSSUM

Bussum is een prachtige gemeente in het Gooi. Happie Delivery Catering is een cateraar die, met tientallen jaren ervaring zijn catering, de lekkerste gerecht levert in Bussum.

Welke catering in Bussum kunt bestellen?

Wij leveren voor elke gelegenheid een passend diner of lunch.

  • Buffetten
  • Borrelhapjes
  • Lunches
  • BBQ’s (ja, ook in de winter!)
  • Party catering
  • Cocktails

Het voordeel van een cateraar die van alle markten thuis is? De gehele avond kunt u laten regelen door dezelfde cateraar! Dit scheelt heel veel tijd in de organisatie. Met Happie Delivery heeft daarnaast altijd persoonlijk contact omdat u een persoonlijke evenmanager krijgt toegewezen. Zo is er altijd 1 persoon binnen ons bedrijf dat all ins en outs weet van uw evenement en uw wensen.

Buffet catering bestellen in Bussum

Een buffet is ideaal als u een groot gezelschap heeft die u lekker wilt verwennen. Bij Happie Catering  in Bussum is dit heel gemakkelijk online of per telefoon besteld. Wij serveren buffet arrangementen waarbij wij al enkele keuzen voor u hebben samengesteld. Wilt u liever een vinger in de pap? Bij ons kunt u heel gemakkelijk uw eigen buffet samenstellen. De beste oplossing voor als u weet wat u gasten lekker vinden en waarmee u ze verwent.

Geheel verzorgde BBQ regelen bij Catering Bussum

Hoe leuk is dat? U bent jarig of heeft een ander feest en wij komen aan met heerlijk vlees, vega en vis gerechten, zetten een BBQ op gaan voor u en uw gasten de BBQ verzorgen. Kies zelf de gerecht die u op de BBQ wilt hebben en stel zelf uw koude side-dishes samen. Kies uit heerlijke broodsoorten, salades, sauzen en zoetwaren. Naderhand nemen wij alles weer mee en hoeft u helemaal niets, maar dan ook niets op te ruimen, schoon te maken of af te wassen! Dat doen wij weer gewoon zelf op onze locatie.

Cocktails in Bussum

Voor diegene die er een echt feest van willen maken serveert Happie ook cocktails. Wij bereiden deze cocktails voor bij ons op locatie en bij u thuis of op het werk maken wij deze af en garneren wij deze tot in detail. Zo bent u dus niet verplicht om voor enkele honderden euro’s een cocktailbar of iets dergelijks in te huren, maar kunt u toch genieten van heerlijke cocktails. Een uniek concept!

Mijn foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Posts