Catering Bloemendaal

CATERING IN AMSTERDAM BESTELLEN

Amsterdam barst van de cateraars en van de traiteurs. Dat is op zich ook logisch aangezien het een eeuwen oud beroep is dat vroeger van generatie op generatie werdt doorgegeven. Goede catering in Amsterdam van is dan ook helemaal niet moeilijk, maar slechte dus ook niet. Daarom is het verstandig eerst goed onderzoek te doen voordat u een cateraar kiest.

Welke soorten catering zijn er?

Allereerst moet u weten wat voor catering u wilt bestellen en u heeft vaak keuze uit een buffet, een BBQ, Borrelhapjes, dranken en cocktails, en een volledige partycatering, waarbij alles uit handen wordt genomen.

Happie Delivery levert catering in Amsterdam en is gespecialiseerd in alle vormen van catering. Het voordeel hier is dat je persoonlijk contact heb met een persoonlijk contactpersoon die vanaf 09:00 tot 21:00 te bereiken is. En dat elke dag van de week. U hoeft dus niet meer in de wacht te staan en meerdere mensen uw vraag uit te leggen aan de telefoon voordat u eindelijk de juist persoon aan de lijn heeft.

Ervaring de cateraar blijkt prioriteit voor de klant

Doordat de Happie Delivery onderdeel is van restaurant keten Proeverij de Koekfabriek en evenementen locatie Eventkade hebben zijn tientallen jaren ervaring. Dat merk je terug in de ervaring, iets wat de meeste klanten als prioriteit ervaren; een cateraar die niet alleen super kan koken, maar één die ook weet wat organiseren is.

Waarom Catering in Amsterdam bestellen?

Als u catering in Amsterdam besteld heeft u het voordeel dat u echt kan genieten van uw eigen evenement. Vele weten immers dat je amper iets mee krijgt als je zelf de hele dag in de weer bent om uw gasten het naar de zin te maken. Waarom dus niet uitbesteden. Denk maar eens aan de dagen vooraf; een leuk menu samenstellen, naar de supermarkt (hier vind je vaak niet eens de juiste producten), voorbereiden, recepten zoeken, opruimen (heeft u voldoende ruimte om voor een groep uw spullen op temperatuur te houden), de juiste apparatuur huren en vervolgens uw dranken en eten serveren. Naar alle waarschijnlijkheid bent u meerdere dagen bezig. Doordat een cateraar goede connecties heeft met leveranciers kunnen zijn alle producten goedkoper krijgen dan dat u dat kan, dus waarschijnlijk scheelt het helemaal niet zoveel om een catering te bestellen dan om het zelf te doen.
Maar laten we eerlijk zijn, hetgeen waar iedereen tegenop ziet is toch wel de afwas

Een andere leuk idee van deze cateraar in Amsterdam zijn de cocktailpakketten. U bestelt cocktails online of telefonisch en deze worden door Happie bij u locatie gebracht. Hier worden ze nog mooi gegarneerd en met crushed ice afgemaakt.

Heb je dus binnen kort iets te vieren? Denk goed na over een goede cateraar en kies voor ervaring, creativiteit en een goede organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Posts